Kiinteistöpalvelua ammattitaidolla

Ota yhteyttä:+358 503641550 (24/7)

PALVELUT

Koulutettu henkilökunta

Henkilöstömme on tehtäväänsä koulutettua ja omaavat vuosien kokemuksen. Pyrimme myös jatkuvasti kouluttamaan henkilöstöämme

Helppous

Voitte tehdä vika- ja muuttoilmoitukset suoraan verkossa. Jos taloyhtiönne haluaa asiakkaaksemme, voitte tehdä myös tarjouspyynnön suoraan sivustomme kautta.

Uudenaikaiset palvelut

Pyrimme löytämään keinoja, joilla helpotamme asiakkaidemme arkea. Siksi voit maksaa meillä ovenavaukset myös korteilla.

Sosiaalinen

Ilmoitamme mahdollisista jakelukatkoksista, remonteista sekä muista tärkeistä asioista taloyhtiöidemme ilmoitustauluilla sekä myös Facebookissa sivuillamme

MITÄ MUUTA KUIN KIINTEISTÖNHUOLTOA?

01

SIIVOUSPALVELUT

Teemme asunto- sekä tehdaskiinteistöjen siivouksia. Kalustomme on ajantasaista ja hyvin huollettua. Kysy lisää sekä tarjouspyynnöt sähköpostitse.

02

MAANSIIRTOPALVELUT

Maansiirtopalveluita tarjoamme pääkaupunkiseudun alueella. Yleensä taloyhtiöiden ja kiinteistöjen pihojen kunnostusten yhteydessä. Kysy lisää sekä tarjouspyynnöt sähköpostitse.

03

REMONTOINTIPALVELUT

Maalaukset, tapettien poistot sekä asennukset ja laminaattilattioiden asennukset ovat yrityksemme henkilöstölle tuttua. Kysy lisää sekä tarjouspyynnöt sähköpostitse.

04

LUMIPALVELUT

Lumien pudotukset, luonnit sekä poisviennit. Kysy lisää sekä tarjouspyynnöt sähköpostitse.

05

LVI-asennukset

Pystymme suorittamaan vaativimpiakin asennustöitä, oli kyseessä sitten lämpöpumppujen asennukset tai vuotavan vessanpöntön korjaus. Kysy lisää sekä tarjouspyynnöt sähköpostitse.

06

MUUTA?

Käytössämme on paljon eri alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

© 2018 KH-Korhonen Oy